Vijesti iz volonterskog svijeta

May 11

ZAPOČELA JE DVANAESTA MANIFESTACIJA HRVATSKA VOLONTIRA

  • 11.05.2022.

Danas započinje dvanaesta po redu manifestacija Hrvatska volontira i traje do subote, 14. svibnja! Ove godine provodi se u partnerstvu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva i volonterskih centara u Hrvatskoj te Hrvatskog Crvenog križa, Mreže mladih Hrvatske i Saveza izviđača Hrvatske.

Kampanjom potičemo što veći broj građana i ...


Dec 05

SRETAN MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA ŽELI VAM VOLONTERSKI CENTAR DUBROVNIK

  • 05.12.2021.

Sretan Međunarodni dan volontera svim volonterima u Dubrovniku, Hrvatskoj, Europi i svijetu !!! Čestitamo Vam Vaš dan i hvala Vam što ulažete svoje vrijeme , trud, znanje i vještine za dobrobit drugoga ili za opću dobrobit.


Oct 31

PRIJAVE ZA NACIONALNE I MEĐUŽUPANIJSKE NAGRADE ZA VOLONTIRANJE

  • 31.10.2021.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike dana 26. listopada 2021. godine objavilo je Poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2021. godini. Nagrada se dodjeljuje u sljedećim kategorijama: volonter/volonterka, koordinator/koordinatorica volontera i organizator volontiranja.
Poziv možete pronaći na službenim stranicama Ministarstva rada, mirovinskoga ...


Oct 04

ZAVRŠILA JE MANIFESTACIJA HRVATSKA VOLONTIRA 2021.

  • 04.10.2021.

Hrvatska volontira 2021. okupila je više od 140 organizatora volontiranja koji su u preko 70 gradova uključili nekoliko tisuća građana - volontera i proveli više od 200 društveno korisnih volonterskih aktivnosti u zajednici.

Street art intervencije, čišćenje okoliša, podmorja i urbanih vrtova, likovne, plesne ...


Sep 20

KAMPANJA - HRVATSKA VOLONTIRA 2021

  • 20.09.2021.

Dragi organizatori volontiranja,
Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj pozivaju vas da nam se i ove godine pridružite u jedanaestoj kampanji Hrvatska volontira kako bismo istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i ...