Vijesti iz volonterskog svijeta

Dec 17

Niko Violić, Sven Krile i LIga osvojili ovogodišnje volonterske nagrade

  • 17.12.2022.

Nagrade su dodijeljene pojedincima i organizacijama koji su svojim djelovanjem iskazali doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području Dubrovačko –neretvanske županije u 2022. godini. Nakon dvogodišnje stanke, danas su u Centru za mlade Dubrovnik dodijeljene godišnje volonterske
nagrade koje već tradicionalno dodjeljuje Volonterski centar Dubrovnik a ...


Nov 30

Online prijave za volonterske nagrade - nagradite zaslužne uz vrlo jednostavnu on-line prijavu

  • 30.11.2022.

Volonterski centar Dubrovnik poziva na on-line prijave za godišnje volonterske nagrade.

Nagrada se dodjeljuje pojedincima i organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području Dubrovačko –neretvanske županije u 2022 godini.

 

 

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

 

U kategoriji ...


May 11

ZAPOČELA JE DVANAESTA MANIFESTACIJA HRVATSKA VOLONTIRA

  • 11.05.2022.

Danas započinje dvanaesta po redu manifestacija Hrvatska volontira i traje do subote, 14. svibnja! Ove godine provodi se u partnerstvu Hrvatskog centra za razvoj volonterstva i volonterskih centara u Hrvatskoj te Hrvatskog Crvenog križa, Mreže mladih Hrvatske i Saveza izviđača Hrvatske.

Kampanjom potičemo što veći broj građana i ...


Dec 05

SRETAN MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA ŽELI VAM VOLONTERSKI CENTAR DUBROVNIK

  • 05.12.2021.

Sretan Međunarodni dan volontera svim volonterima u Dubrovniku, Hrvatskoj, Europi i svijetu !!! Čestitamo Vam Vaš dan i hvala Vam što ulažete svoje vrijeme , trud, znanje i vještine za dobrobit drugoga ili za opću dobrobit.


Oct 31

PRIJAVE ZA NACIONALNE I MEĐUŽUPANIJSKE NAGRADE ZA VOLONTIRANJE

  • 31.10.2021.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike dana 26. listopada 2021. godine objavilo je Poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2021. godini. Nagrada se dodjeljuje u sljedećim kategorijama: volonter/volonterka, koordinator/koordinatorica volontera i organizator volontiranja.
Poziv možete pronaći na službenim stranicama Ministarstva rada, mirovinskoga ...