Vijesti iz volonterskog svijeta

1/volonterka_godine.png

PRIJAVE ZA NACIONALNE I MEĐUŽUPANIJSKE NAGRADE ZA VOLONTIRANJE

  • 31.10.2021.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike dana 26. listopada 2021. godine objavilo je Poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2021. godini. Nagrada se dodjeljuje u sljedećim kategorijama: volonter/volonterka, koordinator/koordinatorica volontera i organizator volontiranja.
Poziv možete pronaći na službenim stranicama Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike na poveznici https://mrosp.gov.hr/pristup-informacijama-16/natjecaji-pozivi-i-zaposljavanje/ostali-natjecaji-i-pozivi/poziv-za-prijavu-kandidata-kandidatkinja-za-dodjelu-drzavne-nagrade-za-volontiranje-u-2021-godini/12447

Rok za slanje prijava je 10. studenoga 2021. godine.

 

Volonterski centra Split objavio je natječaj za nagrade "Vinka Luković" za organizatore volontiranja i "Davor Belaić" za fizičku osobu - koordinatora volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama na području 4 dalmatinske županije ( Dubrovačko-neretvanska, Splitska, Šibenska i Zadarska). Više o nagradama i obrasci se mogu naći na poveznici:  Natječaj za godišnje nagrade "Vinka Luković" i "Davor Belaić" (vcst.info)
 
Rok za slanje prijava je 8. studenoga 2021. godine.
 
Prijave za nagrade za volontiranje na lokalnoj razicn, objaviti ćemo na Međunarodni dan kooridnatora volontiranja.

Najnovije vijesti