Vijesti iz volonterskog svijeta

Nov 26

Dubrovčani se upoznali s prednostima volonturizma

  • 26.11.2016.

U petak, 25. studenog predstavnica Udruge Bonsai, Katarina Capor održala je u prostorijama KUD-a Čilipi prezentaciju projekta “Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti  putovanja” koji se provodi u sklopu EU prekograničnog IPA programa za Hrvatsku i Crnu Goru.

Ovaj projekt je prilika za predstavnike javnog, profitnog ...


Nov 24

Studenti saznali sve o volonterstvu

  • 24.11.2016.

U sklopu projekta "DU, you volunteer?" održana su dva predavanja o volonterstvu za studente i studentice Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i preddiplomskog stručnog studija Sestrinstva.

Sudionicu predavanja mogli su saznati sve o Zakonu o volonterstvu, pravima i obvezama volontera i organizatora volontiranja kao i potvrdi o ...


Nov 15

Produljen rok prijave na natječaj za Godišnju nagradu za razvoj i promociju volonterstva

  • 15.11.2016.

VAŽNO: izmjena roka za prijavu na natječaj za Godišnju nagradu za razvoj i promociju volonterstva.

Umjesto četvrtka 17. studenog 2016. godine, novi rok za dostavu natječajne dokumentacije  je ponedjeljak 21. studenog 2016.

Upute za natječaj kao i prijavne obrasce za sve tri kategorije (za poseban doprinos volonterstvu ...


Oct 17

Izašao natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva

  • 17.10.2016.

Savjet za razvoj volonterstva Volonterskog centra Dubrovnik objavljuje natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva.

 

Godišnja nagrada za razvoj i promociju volonterstva ustanovljena je kao znak javnog priznanja pravnim osobama (organizacijama) za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području grada ...


Oct 04

Završen Menadžment volontera u sklopu projekta Volonterski program po mjeri

  • 04.10.2016.

Prošlu subotu, 1. listopada dodjeljene su potvrde polaznicima "Menadžmenta volontera" koji su odslušali sva tri modula edukacijskog ciklusa. Tom potvrdom polaznici su stekli naziv koordinatora volontera.

Edukacijski ciklus "Menadžment volontera" dio je aktivnosti unutar projekta Volonterski program po mjeri kojeg provodi Udruga za razvoj civilnog društva ...