Vijesti iz volonterskog svijeta

slika.jpg

SRETAN MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA ŽELI VAM VOLONTERSKI CENTAR DUBROVNIK

  • 05.12.2021.
Sretan Međunarodni dan volontera svim volonterima u Dubrovniku, Hrvatskoj, Europi i svijetu !!! Čestitamo Vam Vaš dan i hvala Vam što ulažete svoje vrijeme , trud, znanje i vještine za dobrobit drugoga ili za opću dobrobit.
Nebrojene sjajne volonterske primjere smo imali prilike svjedočiti u Lijepoj Našoj u protekloj godini a posebno je vidljiva Vaša snaga bila u reakciji na posljedice potresa u Zagrebu i Petrinji te COVID-19 krize.
Nadamo se dogodine ponovo obilježiti Vaš dan, kao što smo do sada i običavali uz nagrade, druženje i zabavu uživo ???????????????????????? !
Ove godine Volonterski centar Dubrovnik kroz EU projekt ERAS je usmjeren na podršku i promicanje volontiranja u 13 različitih gradova. Članice ERAS partnerstva čvrsto vjeruju da je volontiranje ključni element modernog demokratskog društva i da njegovanjem i promicanjem volontiranja te širenjem solidarnosti možemo napraviti velike iskorake prema razvijenijem, uključivijem i dinamičnijem društvu s kvalitetnim mogućnostima za sve.
 
Uskoro Vam donosimo i druge video-priče volontera iz svih 13 gradova stoga pratite nas i dalje ovdje te na FB i IN.
 
Ako dijelite naša uvjerenja i želite biti proaktivni u vezi s tim, provjerite mogućnosti volontera u 13 zemalja partnerstva ERAS na poveznici: https://bit.ly/3pnacEC ili se obratite našim partnerima ↘

 

ERAS - Sopotniki, Litija - YouTube


Najnovije vijesti