Volonterska potražnja pogledajte što se traži

Neaktivni zadaci

Sep 12

Volonter/ka za pisanje medijskih objava za udrugu DUSAB

  • 17.09.2014.

Novoosnovana udruga DUSAB (Dubrovacka udruga skrbnika, bolesnika i prijatelja Alzheimerove bolesti i ostaih demencija) traži volontera/ku po mogućnosti sa stručnim znanjem iz područja odnosa s javnostima za pomoć u pripremi objava za medije.

Događanja koja će se pratiti su:

- obilježavanje važnih datuma iz područja djelovanja udruge

- infromiranje ...


Sep 12

WAD - Znate li što je to?

  • 21.09.2014.

Novoosnovana udruga DUSAB (Dubrovacka udruga skrbnika, bolesnika i prijatelja Alzheimerove bolesti i ostalih demencija) traži volontere za obiljezavanje Svijetskog dana Alzheimerove bolesti (World Alzheimer Day- WAD).

Članovi udruge i volonteri/ke će na informativnim štandovima kod Orlandovog stupa na Stradunu pružati informacije o ovoj bolesti te o ciljevima Udruge ...


Aug 26

Volonteri na festivalu ClosEUp u Dubrovniku

  • 30.08.2014.

Institut za razvoj o međunarodne odnose traži volontere za ClosEUp koji bi pomagali oko pripreme radionice, postavljanja plakata, flipchartova, organizacije sjedenja, popisa gostiju, docekivanja gostiju za festival, prikupljanje popisne liste, te ostalih poslova koji mogu spasti pod pomoć oko organiziranja filmskog festivala.

Vrijeme volontiranja: subota, 30. kolovoza , 15h ...


Aug 17

Pomoćnik/ca pri provedbi akcija darivanja krvi

  • 18.08.2014.

Opis zadatka: evidencija darivatelja na akciji, briga da se darivatelj osjeća ugodno, pomoć pri ispunjanju upitnika o zdravstvenom stanju itd.

Razdoblje volontiranja: kontinuirano kroz godinu, po potrebi

Vrijeme rada: utorak i četvrtak u jutarnjim satima, cca 3-4 sata (standardne akcije darivanja krvi)

Poželjne karakteristike: ljubaznost, pristupačnost, komunikativnost, iskustvo u ...


Aug 05

Volontirajte na prvoj cosplay konvenciji u Dubrovniku - Dracon Cosply

  • 08.08.2014.

Dracon - Dubrovnik cosplay traži volontere za pomoć u organizaciji prve cosplay konvencije u Dubrovniku. Ovo događanje organiziraju u suradnji s Art radionicom Lazareti i uz potporu Grada Dubrovnika ovog petka i subote. Više o konvenciji možete doznati iz promotivnog videa ovdje.