Volonterska potražnja pogledajte što se traži

Neaktivni zadaci

Aug 24

KAMPANJA GO GOO!

  • 10.09.2015.

Traže se volonteri i volonterke za sudjelovanje u kampanji Go, GOO! u sklopu koje će se javnost osvještavati o važnosti građanske participacije i uvođenja sustavnog i kvalitetnog građanskog odgoja i obrazovanja u obrazovni sustav.

Pozivamo da nam se priključe volonteri i volonterke (sve osobe, mladi, učenici/ice, roditelji ...


Jul 14

Volonteri na međunarodnoj izložbi gluhih umjetnika: "Dubrovačke ljepote u tišini"

  • 21.07.2015.

Udruge za kulturu osoba oštećena sluha Hrvatske „Svijet tišine“ u Dubrovniku organizira 4. međunarodna izložba gluhih umjetnika pod nazivom „Dubrovačke ljepote u tišini“. Tražimo 20 volontera koji bi čuvali izložbu u smjenama od po 3 sata. Dva tumača znakovnog jezika osigurava "Svijet Tišine". Vi&scaron ...


Jun 07

Prikupljanja potpisa za referendum

  • 30.05.2015.

Opis zadatka: Volonteri/ke bi prikupljali potpise građana na štandovima u Gradu, Gružu i Lapadu, u    trosatnim smjenama, naravno onoliko često koliko mogu i žele.

Razdoblje volontiranja: Od subote 30.5. do 13.6.2015.

Vrijeme rada: U rasponu od 8 do 20 sati, trosatna smjena ...


Nov 20

Volonteri za poduku u programu - Subota za učenje

  • 06.12.2014.

Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai po uzoru na i u suradnji sa savjetovalištem „Luka Ritz“ iz Zagreba pokreće volonterski program besplatne poduke djece osnovnoškolskog uzrasta pod nazivom „Subota za učenje“. Poduka će se održavati  svake subote od 10h -12h u prostorijama Poslijediplomskog središta ...


Oct 27

Volonteri za obilježavanje Svjetskog dana šećerne bolesti - 14. studenog

  • 14.11.2014.

Znate li što je šećerna bolest i koliko ljudi boluje od nje? Poznajete li nekoga tko se nosi s tim izazovom i znate li što društvo čini kako bi stalo na kraj toj suvremenoj pošasti?

Pomozite nam podići svijest o šećernoj bolesti   ...